DANAŠNJI JEDILNIK
19. 8. 2019

Ljubljana

Zeliščna skuta s suhimni paradižniki in popečenim kruhom

Paradižnikova juha s svežo baziliko

Svinjski kare v gorčični omaki z zeleninim pire krompirjem in gomoljno  zelenjavo – 7,60 Eur

File postrvi v koruzni panadi s pečenim krompirjem, češnjevim paradižnikom, mlado špinačo in koprovo vinsko omako – 7,60 Eur

Špinačna lazanja s parmezanovo kremo – 7 Eur

Piščančja obara z žličniki – 5,5 Eur

Solatni krožnik  z ramstkom in balzamičnim prelivom – 7 Eur

Solatni krožnik z dimljenim lososom in jogurtovo omako  – 7 Eur

Solatni krožnik s popečeno zelenjavo in baziličnim pestom – 7 Eur

Jagodni tiramisu

Sladoled z jagodnim prelivom

Ježek

Kremna rezina – 3 Eur

 

Domžale

Česnova kremna juha

Piščančja bedra v grahovi omaki s pire krompirjem – 7 Eur

File brancina na špinačni rižoti s tržaško omako – 7 Eur

Njoki z mešanimi gobicami in grana padana sirom – 7 Eur

Solatni krožnik s piščancem – 6 Eur

Solatni krožnik s popečeno zelenjavo – 6 Eur

Solatni krožnik z avokadom, rozinami in limeto – 7 Eur

Solatni krožnik z mangom in dimljenim lososom – 7 Eur

Vanilijev sladoled s prelivom gozdnih sadežev